• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dockers S-Fit slaat aan

Dockers S-Fit slaat aan

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De nieuwe S-Fit van Dockers mag zich verheugen in een groeiende belangstelling onder consumenten tussen 35 en 50 jaar. Dat blijkt uit een consumentenonderzoek van MetrixLab. Begin dit jaar introduceerde Levi Strauss de nieuwe S-Fit, vuil- en waterafstotende khaki's, van Dockers in ons land. Onderzoeksbureau MetrixLab vroeg een representatieve steekproef van 290 Nederlanders naar hun mening over de broek. Van de respondenten bleek 13% de S-Fit al te kennen.

Over het algemeen was 66% enthousiast over het nieuwe model. Opvallend was dat vooral 50-plussers erover zijn te spreken. Ook mensen tussen 35 en 49 jaar zijn relatief enthousiaster. Vooral werkende mannen van 35 jaar en ouder zou dit model van Dockers kopen. Van de respondenten die weleens broeken van Dockers kopen, zou bijna de helft ook dit model aanschaffen. Dit zijn vooral werkende mannen van 35 jaar en ouder.

Men is er enthousiast over dat de broek vuil en waterafstotend is, terwijl ook het model mooi wordt gevonden. Een van de respondenten zei: 'Casual en toch netjes, handig zo'n zakje voor je mobiel. En als hij echt langer schoon blijft, perfect toch?'

Slecht een klein deel (5%) was niet te spreken over deze nieuwe broek, omdat zij deze met de verkoopprijs van 80-85 euro te duur vinden of niet geloven dat de S-Fit echt vuilafstotend is.

Dockers