• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Dstrezzed Fall Winter ‘16

Dstrezzed Fall Winter ‘16

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Voor de herfst winter ’16 collectie zijn wij geïnspireerd door verschillende historische invloeden. De meest herkenbare invloeden komen uit de Arty Bohemian en Retro Fit Guy.

De Arty Bohemian is een vakman die een ongewone artistieke manier van leven heeft. Ver weg van de drukke steden, straten en auto’s. Hij woont buiten de stad en leeft daar een rustig bestaan.

Dit allemaal wordt omgezet in comfortabele items, die gedragen kunnen worden in een stijlvolle en mannelijke manier. Het leven in de buitenlucht vereist duurzame en warme kleding. Wat je daarom veel terug ziet in de collectie is bijvoorbeeld: camouflage, tweed, leer en wol.

Dstrezzed kiest voor wol optiek broeken en blazers. Ook zie je de coltruien, flanellen overhemden en veelkleurige garen op gebreide items.

Wat hierbij een rode draad in het verhaal is zijn de raw edges, klepzakken en gemengde patronen gebaseerd op de natuur en bossen.

Dan is er ook de Retro-Fit Guy: hij is de knappe detective uit 1930 films die “Dapper Chic” gekleed door het leven gaat. De mooie jaren ’30 in sepia kleuren waar alle mannen pinstripe pakken en geplooide broeken droegen.

Het assortiment draagt V-halzen, polo’s, button down shirts en lange mac coats met als details klepzakken en brede kragen. Wil je gaan voor een toffe look met een gilet of meer gekleed met een cleane coltrui?

Zorg ervoor dat je het beste van beide werelden combineert en maak van de Arty Bohemian en de Retro Fit items een killer outfit!

Dstrezzed collectie online bekijken en kopen >>>

Dstrezzed
Partner Content