• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Duits ledertechniek naar Brazilië

Duits ledertechniek naar Brazilië

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Duitse chemisch bedrijf Lanxess breidt haar leerdivisie in Brazilië uit. De snel groeiende markt in Zuid-Amerika is de reden. De nieuwe faciliteit bevat eveneens een laboratorium voor standaard controles en voor het meten van effecten van micro biologische onderhoudsmiddelen voor leer.

Eind 2004 is dichtbij Porto Alegre, in São Leopoldo, een compleet technisch laboratorium met de modernste machines opgezet om tegemoet te komen aan de wensen van de Zuid-Amerikaanse contacten van het bedrijf. Vanuit São Leopoldo, in het zuiden van Brazilië, van oudsher het leer- en schoencentrum van dit land, onderhoudt de divisie voortdurend contact met de regio, de regio's er om heen en met het moederbedrijf in Europa.

Een belangrijk contact voor Lanxess is ook buurland Argentinië. Hier worden vooral chemische onderhoudsproducten geproduceerd. Ook in dit land staat een onderzoekslaboratorium dat ondersteunend werkt voor het laboratorium in het hoofdkwartier in het Duitse Leverkusen.

Lanxess is een internationaal chemisch concern met cliëntèle overal ter wereld. Het is een leverancier voor chemicaliën van hoogstaande kwaliteit, synthetisch rubber, synthetische vezels en plastics.

Leer