Op 25 september worden in Londen weer de Lycra British Style Awards uitgereikt. Aangezien ons buurland overzee ook modisch vaak voorop loopt, zijn de 'oscars van de mode' de moeite van het volgen waard.

De uitreiking zal dit jaar gepresenteerd worden door niemand minder dan Pamela Anderson. Zij is waarschijnlijk vooral gekozen om de keurige Britten eens lekker te shockeren, al gaat het gerucht dat miss Baywatch zichzelf in de toekomst als nette dame wil gaan profileren. Zij zal op de avond bijgestaan worden door andere celebs, waaronder Renee Zellweger en Kim Cattrall. Ook de genomineerden zijn niet mis. Op het lijstje met ontwerpers staan grote namen als Paul Smith en Alexander McQueen, die eerder al in de prijzen viel als ontwerper van het jaar. Hun kleren zullen te bewonderen zijn tijdens de diverse shows die het feest opluisteren.

Behalve voor designers zijn er op de grote avond prijzen voor mode-journalisten, modellen en fotografen. Bekende popidolen zullen de kleding van muziek voorzien. Niet missen dus! En nu maar hopen dat dat festijn ook hier vanaf half negen live op tv te volgen zal zijn...

 

 

 

 

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN