Een groeiend aantal internationale modelabels wil hun collectie uibreiden met een sportieve lijn voor jonge meiden. Deze week heeft ook Esprit Europe, dat gevestigd is in Duitsland, bekend gemaakt een sportkledinglijn voor deze doelgroep te lanceren.

De nieuwe lijn, die onder het label 'Esprit Sports' op de markt wordt gebracht, is bedoeld voor meisjes van 8 tot 14 jaar en zal worden geproduceerd en gedistribueerd vanuit de 'Esprit Kids'-divisie. Esprit gaat de nieuwe collectie vanaf oktober van dit jaar te koop aanbieden en zal twee maal per jaar uitleveren. Verkoop zal gaan via sportzaken en sportafdelingen van warenhuizen in Europa.

De sportkledinglijn voor meisjes is een maand na de winkelintroductie van de nieuwe 'Esprit Sports Men' gepland, een lijn die vorig jaar december werd aangekondigd. In 2001 ging Esprit van start met een sportkledinglijn voor vrouwen en onlangs maakte het bedrijf bekend dat het edc-label wordt uitgebreid met een lijn voor mannen, welke vanaf augustus 2004 in de winkels zal liggen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN