Essentiel Antwerp stopt met mannencollectie

De Fall/Winter 2019 collectie is de laatste mannencollectie van Essentiel Antwerp. Dit maakt het Belgische modehuis bekend in een persbericht. “Om te kunnen blijven groeien en evolueren, kondigt Essentiel Antwerp aan haar terugkeer aan naar haar originele DNA, door zich enkel nog te focussen op haar vrouwencollectie,” aldus het bedrijf.

Essentiel Antwerp heeft vijftien jaar lang mannenmode gevoerd. “Sinds haar lancering in 2004 is de mannencollectie van Essentiel Antwerp een deel geweest van de identiteit en internationale uitbreiding van het Antwerpse merk.” Het merk meldt dat het heeft beslist ‘om zich te focussen op zijn sterkte, en dus weer volledig de aandacht te vestigen op vrouwenkleding’. De laatste mannencollectie is nog in de winkels en online beschikbaar tot het einde van het seizoen.

“Door Essentiel Antwerp te hervormen naar een vrouwen merk, kan het merk de verdere groei van haar succesvolle vrouwencollectie verzekeren met veel nieuwe en spannende projecten in de komende maanden.” Het Belgische merk bedankt iedereen die heeft meegewerkt aan de mannencollecties door de jaren heen.

Beeld: via Essentiel Antwerp

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN