Essentiele Catwalk Preview Pakket voor Voorjaar/Zomer 2018

Een eerste blik op de belangrijke trends die van invloed zijn op damesmode in voorjaar/zomer 2018.

Met de aanvang van New York Fashion Week in het verschiet, wacht men vol spanning de nieuwe designercollecties voor het seizoen af. Om u goed voor te bereiden op Fashion Week, heeft het team van Trendstop een essentieel catwalk preview pakket voor SS18 samengesteld. Deze bestaat uit videopresentaties, gratis toegang tot de catwalkrapportages van Trendstop, en kans op dagelijkse trendanalyses tijdens de internationale voorjaar/zomer 2018 Fashion Week evenementen die in New York, Londen, Milaan en Parijs plaatsvinden.

Onze vierdelige videoserie richt zich op belangrijke thema’s uit de meest invloedrijke collecties van het afgelopen voorjaar/zomer seizoen, zoals Sportmax en Chloe, alsmede de kleurpaletten, motieven en details die essentieel zullen zijn voor SS18. Kijk hieronder naar de eerste aflevering en volg de link om u aan te melden voor ontvangst van de complete serie in uw inbox, alsmede voor toegang tot het gratis rapport van Trendstop.

Meldt u zich hier aan om de complete serie direct in uw inbox te ontvangen, en ook gratis toegang te krijgen tot eerdere catwalkseizoenen.

Essentiele Catwalk Preview Pakket voor Voorjaar/Zomer 2018
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN