• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Export Duitsland, Modint bijeenkomst 2 oktober

Export Duitsland, Modint bijeenkomst 2 oktober

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Duitsland is en blijft voor de Nederlandse mode de belangrijkste exportmarkt. Daarom organiseert Modint 2 oktober een bijeenkomst over export naar (Zuid) Duitsland.

Vragen die aan bod komen deze ochtend: hoe voldoen we als Nederlandse bedrijven aan de vraag naar creatieve mode in het midden segment in Duitsland en hoe positioneren we ons tussen de “veilige” Duitse merken, met name in Midden en Zuid Duitsland. Met gastspreker Peter Bierhake, directeur van de Sütegro groep (onderdeel EK service group, in Nederland bekend door hun samengaan met Euretco) ("Peter Bierhake (49) ist seit 30 Jahren im Textilhandel tätig und verantwortet seit 2011 als Geschäftsführer der Sütegro GmbH den Bereich Fashion der EK/servicegroup in Bielefeld. Die EK/servicegroup ist eine der größten Einkaufskooperationen in Europa mit den Geschäftsfeldern Mode, Spielwaren, Baby-Hartwaren, Geschenkartikel, Dekorationsartikel, Elektroartikel und Do-it-yourself....") en Hetty Straus, zeer ervaren consultant op gebied van wholesale en retail in Duitsland en een groot netwerk, hebben we een mooi programma samengesteld.

Tenslotte komen de financiële aspecten van export aan bod en eindigen we met een ronde tafel sessie over mogelijke next steps…

Komt u ook?

De voertaal voor deze bijeenkomst is Nederlands maar de heer Bierhake zal in het Duits presenteren. Klik hier voor het programma.

Voor Modint leden is toegang gratis, voor niet leden bedraagt de toegangsprijs 75 euro.

Locatie: Modint, Zeist

Partner Content