• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • G-Star Raw bezorgt pakketjes op de fiets

G-Star Raw bezorgt pakketjes op de fiets

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

De fiets is de gemakkelijkste en snelste manier om je te verplaatsen in de Amsterdam. Het Nederlandse denimlabel G-star Raw weet dat maar al te goed en heeft daarom een nieuwe bezorgservice gelanceerd. Vanaf 16 december kunnen Amsterdamse klanten ervoor kiezen om hun online aankoop te laten bezorgen per fietskoerier.

Bestellingen die op werkdagen voor 17 uur worden geplaatst via de webstore, worden nog diezelfde avond afgeleverd. De bezorgservice per fietskoerier is echter alleen bedoeld voor bestellingen binnen de ring van Amsterdam. Het denimlabel realiseert de fietsservice in samenwerking met Paazl (Delivery Management Software) en de fietskoeriers van De Versnelling.

“Met het oog op de sterke groei van e-commerce wordt pakketbezorging belangrijker en de behoefte aan een efficiënte en duurzame manier van bezorgen groter,” stelt G-Star Raw in het persbericht. Het denimlabel staat bekend om zijn focus op duurzaamheid; zo lanceerde het merk in september een denimlijn die gemaakt was van plastic flessen uit de oceaan.

G Star Raw