• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Ga mee op ontdekkingsreis bij Saks OFF 5TH

Ga mee op ontdekkingsreis bij Saks OFF 5TH

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Altijd al gedroomd van een baan in de modebranche? Wil je werken in een team dat bruist van de energie? Eind november opent Saks OFF 5TH de deuren in hartje Amsterdam en er staan geweldige mogelijkheden open, van fulltime functie tot bijbaan.

Saks OFF 5TH, het zusje van Hudson’s Bay, is een compleet nieuw en verrassend concept. In de winkels van ruim 3000 m² in Amsterdam en Rotterdam worden door het jaar heen meer dan 750 merken verkocht tegen sterk gereduceerde prijzen, van enkele stuks tot kleine series. Het assortiment is zeer breed met naast dames- heren- en kindermode ook schoenen en accessoires, woondecoratie en in de komende feestperiode een uitgebreid aanbod geschenkartikelen.

Treasure hunt

Shoppen bij Saks OFF 5TH is dan ook een ware treasure hunt: de winkels zien er morgen altijd anders uit dan gisteren. Naast persoonlijke en professionele ontwikkelingsmogelijkheden is er veel ruimte voor eigen initiatief. Hanneke van Meeteren, Director Sales and Operations Saks OFF 5TH Europe: “We houden van aanpakkers en meedenkers. The store is yours! Run it like you own it!”

Barstensvol energie

In plaats van uitsluitend te focussen op CV’s wil Saks OFF 5TH kandidaten beter leren kennen en bekijken of iemand past bij de kernwaarden. “We zoeken collega’s die beschikken over een gezonde dosis energie en staan te popelen om in een enthousiast team de klant mee te nemen op ontdekkingsreis. Het aanbod is zeer breed en wisselt snel, dat maakt het zo inspirerend.”

Geen dag hetzelfde

Voor studenten biedt Saks OFF 5TH de ideale weekendbijbaan: je werkt midden in de stad, maakt deel uit van een ambitieuze startup en kan de sterk afgeprijsde designermerken ook nog eens met personeelskorting kopen. Als je graag de handen uit de mouwen steekt en er een kick van krijgt om de treasure hunt te faciliteren, dan is het een feest om bij Saks OFF 5TH te werken!

Interesse? Neem contact op met Madelène Zaalberg via Madelene.Zaalberg@saks-off-5th.nl of bezoek onze jobs-pagina .

Partner Content