• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Gant komt met Gant Home
Gant komt met Gant Home

Fashion

Gant komt met Gant Home

Door FashionUnited

28 mei 2002

Gant, het kledingmerk voor mannen en jongens introduceert dit voorjaar een heuse interieurcollectie. Nadat het merk een Footwear collectie, een Sun- en Eyewear collectie, mannenverzorgings-producten (Gant Fragrances) en een horloge collectie (Gant Time) op de markt heeft gebracht, is Gant Home het nieuwste initiatief.

Gant verandert langzaam aan van kledingmerk tot lifestylemerk en is inmiddels een "global brand" geworden dat over de hele wereld verkocht wordt. Het geheim daarvoor is: innovatie creëren, kwaliteit brengen en design nastreven. Kortom, een lifestyle product presenteren waarin mensen zich kunnen herkennen en mee willen identificeren.

Gant Home biedt een ruime keuze uit dekbedovertrekken, kussenslopen, handdoeken, badmatten, badjassen en accessoires voor slaap- en badkamers.

Bekende motieven uit de mannen- en jongenscollectie zijn gebruikt om een aparte en onderscheidende home collectie te presenteren. Een collectie gemaakt van de meest kwalitatieve katoenen, zoals de allerfijnste Egyptisch katoen die geweven en behandeld is om een satijnachtige glans te geven. Aparte designs voor de dekbedovertrekken en gebreide plaids in speciale motieven, badjassen die je het gevoel geven in een exclusief resort te verblijven.

Een scala aan kleuren voor de handdoeken en badjassen, van klassiek tot trendy. Gant Home geeft net dat beetje extra aan kwaliteit en design dat je het gevoel van rust en ontspannenheid geeft na een drukke en enerverende dag.