Gedeelde winkelruimte aangeboden

Ben jij opzoek naar een vrije werkplek/ gedeelde winkelruimte in het centrum van Eindhoven? In onze boutique willen wij graag een ruimte beschikbaar stellen voor een startende ondernemer in de mode die zich bij ons helemaal thuis zou kunnen voelen. De werkzaamheden blijven gescheiden maar wie weet kunnen we elkaar wel versterken en/of stimuleren in onze doelen.

WIE ZIJN WIJ?

Gedeelde winkelruimte aangeboden

Lola Nomada is een bohemian-chic modelabel dat haar oorsprong in Barcelona vindt. Een aantal maanden geleden hebben wij onze eerste boutique geopend in het centrum van Eindhoven, genaamd Le Studio. In onze boutique verkopen wij onze eigen ontworpen dameskleding, schoenen en accessoires maar ook andere merken en artikelen zoals lifestyle items en body producten. Wij zijn een jong bedrijf met veel potentie en werken nauw samen in een klein team dat zich in Nederland en Barcelona bevindt.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden jou een ruimte in onze winkel die jij vrij mag benutten voor jouw werkzaamheden. Tegen een lage huur. Wij zijn flexibel en houden van een creatieve aanpak. Verder bieden wij in overleg de mogelijkheid om jouw product/dienst direct te verkopen in onze winkel. Het is voor kleine merken of start-ups die hun producten aan het winkelende publiek in Eindhoven willen tentoonstellen/verkopen. Daarnaast is er ook ruimte om vanuit ons magazijn webshop orders klaar te maken en te verzenden.

INTERESSE?

Is na het lezen van de bovenstaande tekst jouw interesse gewekt? En lijkt het je leuk om eens samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op met Annabel Wiering via [email protected] We kijken uit naar jouw reactie!