• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Gerry Weber is in staat om de man jonger en casual te kleden

Gerry Weber is in staat om de man jonger en casual te kleden

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De eerste drie thematische collecties zijn dit voorjaar ingekocht met verschillende levermomenten voor het najaar 2006. Meerdere bedrijven hebben vertrouwen getoond in de merknaam Gerry Weber met daaraan gekoppeld een sterke internationale naamsbekendheid.

Met name naar de toekomst toe ziet Gerry Weber dat het koopgedrag en daardoor de koopfrequentie zal veranderen van de man. Gerry Weber speelt daar duidelijk op in m.b.t. meerdere leveringen per jaar om continu een actueel aanbod te hebben bij u op de winkelvloer. Gespreide leveringen en betalingen zullen betere rendementen en hogere omloopsnelheden teweeg brengen. Opmerkingen als jong en casual kwamen veelal terug in de gesprekken. Gerry Weber is in staat om de man, die Gerry Weber voor ogen heeft, jonger en casual te kleden.

Hierbij ziet u een aantal beelden uit de brochure, die een duidelijke impressie geven van wat er zoal verkocht is en wat het beeld zal zijn voor de toekomst. Die toekomst is kort, want de vierde en de vijfde collectie voor levering 18-9-2006 en 16-10-2006 kunnen worden ingekocht in week 19 en 20 (8 t/m 19 mei).

Gerry Weber