• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Gespot in Milaan: plastic!

Gespot in Milaan: plastic!

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Wil je tijdens je vakantie in Italië helemaal hot over het strand paraderen, dan volg je natuurlijk de laatste mode van Milaan. En daar is sinds drie weken de grote plastic kralenketting je van het. Zo één die Audrey Hepburn droeg. Helemaal in de stijl van vintage (vijftiger-zestiger jaren) en retro met een eigen schwung.

Bijpassende armbanden in de kleuren wit, fuchsia en rood zijn overal te koop. Natuurlijk neem jij daarvan de bredere, ouderwetse variant. Wil je er écht bij horen dan heb je ook ronde plastic oorbellen. Alles moet vooral té plastic, té groot en eigenlijk ook té lelijk zijn... maar zeker trendy!

Om het plaatje af te maken draag je nonchalant een zuurstokroze tas van buigzaam rubberachtig spul mét gouden sluiting over je schouder. Handig A3 formaat voor in de stad en op het strand. Deze tassen zijn er van verschillende merken en in verschillende prijsklassen, zonder onderling vreselijk te verschillen. Kijk bijvoorbeeld eens op het vliegveld van Malpensa: daar hebben ze hele mooie.

Verder draag je natúúrlijk een kort flubberrokje met brede elastieke band of een broek met witte of roze puntige enkellaarzen en slobberbovenkant. Je T-shirt een beetje over de schouder laten hangen in onschuldige madonna-stijl en je hebt gegarandeerd succes bij de mooie Italiaanse mannen! (Marieke van der Poel)

Trend