• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • H&M ondergoed in een mooi doosje

H&M ondergoed in een mooi doosje

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De kleding-gigant Hennis & Mauritz is een aparte lingerieketen begonnen! De lijn heet Beautybox en moet in razendsnel tempo de Europese markt gaan veroveren.

De stap is denkelijk onderdeel van een voornemen om de hele kledingdetailhandel over te nemen. Want volgens de directeur van H&M, Stefan Persson, is zo'n keten van lingeriewinkeltjes handig, omdat deze ook in kleinere panden passen.

De opening van de nieuwe winkel wordt gevierd door een nieuwe kerst-lijn, die geïnspieerd is op de filmsterren-glamour van de jaren dertig. Onder andere Naomi Campbell toont de mooie glamoursetjes op de posters en advertenties die nu overal opduiken. Belangrijkste oogpunten voor de collectie zijn volgens H&M: rood, kant, hotpants, en mixen en matchen om zo een eigen stijl te creeëren.

Pas geleden opende de eerste Beautybox in Stockholm. Als de winkel een beetje goed loopt, wil Persson in de eerste plaats in Europa heel veel andere schoonheidsdoosjes openen. En als ook die gaan lopen, dan zitten er nog een kinder- en mannenketen in de pijplijn. Het is wel te hopen dat de Amerikaans-aandoende hondenoutfits van H&M in Nederland géén eigen winkels krijgen...

hnm