• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Haagse Cultuurnacht, 20 sept.

Haagse Cultuurnacht, 20 sept.

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Vier talentvolle modeontwerpers exposeren tijdens de 1e Haagse Cultuurnacht bij de ingang van het Gemeentemuseum. Monique van Heist, Eric Frenken, Mada van Gaans en Annika Syrjamaki. Van Heist was o.m. genomineerd voor de Robijn Fashion Award (1998), de Blvd Modeprijs (2002) en de Italiaanse Its #2 prijs laat werk zien uit haar collectie 'Collage'. Hierin worden de grenzen tussen mooi en lelijk verkend en tussen comfortabel en ongemakkelijk.

Verder werk van Mada van Gaans die een voor de CultuurNacht een keuze maakte uit haar collectie 'Metagots'. Voor Annika Syrjamaki maakt haar kleding deel uit van een verhaal dat geïnspireerd is op muziek, vreemde personages en de imperfectie van het leven. Zij ontwierp recentelijk kostuums voor dansproducties. Ontwerper Eric Frenken is de bekendste deelnemer aan de modepresentatie. Hij studeerde cum laude af aan de Academie in Den Haag en won de Italiaanse Its #1 prijs.

Verder dansvoorstellingen, modefotografie beeldende kunst en tijdens de afterparty staat acteur Roeland Fernhout achter de draaitafel. Genoeg te beleven dus op zaterdag 20 september tijdens de 1e Haagse CultuurNacht.

 

Museum