• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Herfst Winter 2017-18 Ipso Modebeurs Overzicht

Herfst Winter 2017-18 Ipso Modebeurs Overzicht

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Vers van de laatste modebeurzen introduceert het sportmodeteam van Trendstop de trends die de sportmarkten zullen inspireren in het 2017-18 seizoen en de daaropvolgende seizoenen. Onze experts hebben het vooraanstaande Europese performance mode evenement Ispo München bezocht en brengen de lezers van FashionUnited drie essentiële thema’s die uw collecties zullen helpen bepalen en inspireren. Ons uitgebreide mondiale beursverslag analyseert en beoordeelt de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor er voor u de best mogelijke basis ontstaat waarop u uw beslissingen kunt maken.

Deze week neemt Trendstop drie essentiële aspecten onder de loep die van invloed zullen zijn op Herfst Winter 2017-18 (buiten)sportkleding en accessoires. Dusted White verfrist het klassieke sportpalet met gedempte rustige tinten en stoffige afwerkingen. Outdoor Elements voegt high-tech en low-tech smaken met functionele stijlen in natuurlijke stoffen, terwijl Creative Paddings laat zien hoe een sportief basisstuk zich blijft ontwikkelen door donsjassen nieuw leven in te blazen voor het nieuwe seizoen.

Dusted White

Stoffige roomwitte tinten overheersten onlangs de herenmode catwalks en vallen op onder de traditionele felle kleuren van de sportkleding. Tastbare stoffen verzachten de ijzige tinten, terwijl looks in een kleur met tonale afwerkingen een rustieke maar actieve uitstraling hebben.

Organic Elements

Openlucht avonturen beïnvloeden het gebruik van natuurlijke stoffen en vezels. Onbehandeld denim en katoen fuseren utilitaire functionaliteit met een organische benadering die de duurzame mentaliteit aanboort. Neutrale groene tinten, panelen van kurk en leren afwerkingen versterken de natuurlijke uitstraling en zorgen voor een zekere understatement in sportieve stukken.

Creative Paddings

De gewatteerde jas is van grote invloed geweest op de modemarkt dankzij de aanhoudende populariteit van performance wear, die het goed doet in zowel de sport- als reguliere modemarkt. Opgepoftea jassen blijven dit weerspiegelen met een slankere snit en trendy kleuren. Experimenten met stofbehandelingen zoals reliëfdruktechnieken, mix ’n match quilt technieken en geblokte panelen updaten basisstijlen en voegen spanning toe aan oude stijlen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall Winter 2016-17 Ispo Trade Show Overview van Trendstop, met belangrijke seizoensthema’s, trendy performance producten en innovatieve open lucht ontwerpen. Klik op de banner om het nu te bekijken.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Houdini, Jack Wolfskin, Mountain Hardware, Fjall Ravenkanken, Berg, Berg, Black Yak, 8848, Emporio Armani, allen Herfst Winter 2017-18.

Trendstop