• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Herfst/Winter 2017-18 Nieuwe Heren Print- en Motieftrends

Herfst/Winter 2017-18 Nieuwe Heren Print- en Motieftrends

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het deskundige team van Trendstop brengt de lezers van FashionUnited de onmisbare herenmode printtrends die van belang zullen zijn voor het succes van uw volgende collectie. Voorzien van de meest recente trends gezien op de internationale catwalks en Europese beurzen, zullen onze deskundige gids en zorgvuldig samengestelde rapporten uw FW17-18 seizoen en daaropvolgende seizoenen inspireren en helpen vormgeven.

Deze week onthult Trendstop drie essentiële herenmode printthema’s die van invloed zullen zijn op de markt. Deze trends - die gesignaleerd werden tijdens onze reizen naar de grote modebestemmingen, waar we de catwalkcollecties analyseerden en de laatste branche evenementen bezochten - zijn geanalyseerd en beoordeeld op commerciële waarde en levensduur, met een balans tussen trendgevoeligheid en draagbaarheid, om u de best mogelijke basis te geven voor het nemen van beslissingen.

Eastern Typography

Grafische prints krijgen een Oosterse invloed met lettertypen die herinneren aan geschriften uit de Balkan- en Arabische landen. Hiermee wordt een samensmelting van Europese en Midden-Oosterse invloeden geïllustreerd. Geborduurde teksten op neutrale achtergrond stralen een nieuwe verfijning uit, met weloverwogen plaatsing en ingetogen styling, terwijl rubberen printtrechnieken een verfijnd alternatief bieden voor de meer typische graffiti slogans.

Mono Gingham

Gingham wordt nieuw leven ingeblazen en met de opkomst van de trans-seasonal trend wordt het zo zomerse wit ook geschikt voor de winter. Klassieke zwart met witte overhemden worden gewaagd met een all-over print, met extra dimensie dankzij de toevoeging van vierkanten in diverse formaten, terwijl schril monochroom verzacht wordt met subtiele vervaagde effecten en zacht geborstelde afwerkingen.

The Placement Patch

Patchwork effecten worden geüpdatet met een nieuw stedelijk minimalisme. Grafische illustraties en topografische prints beperkt tot kleinschalige gebieden maken gebruik van streetwear invloeden, met behoud van een schone, hedendaagse esthetiek. Plaatsingen op mouwen en beenmode geven ook een frisse en onverwachte draai aan decoratieve versieringen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot deFall Winter 2016-17 Paris Tradeshow Overview van Trendstop, een essentieel rapport met de beste collecties van het seizoen en trendbepalende ontwerpers op de vooraanstaande modebeurzen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Kadet, Christian Dada, Les Benjamins, Rajesh Pratap Singh, Alex Mullins, Schnayderman's, Mooyul Vlades, Liam Hodges, Angelos Frentzos, allen Herfst Winter 2017-18. .

Trendstop