• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Herfst/Winter 2018-19 Belangrijke Babykledingconcepten

Herfst/Winter 2018-19 Belangrijke Babykledingconcepten

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De Trendstop kindermode experts presenteren drie inspirerende babykleding thema’s die van invloed zullen zijn op de kleur-, print- en styling categorieën in herfst/winter 2017-18 en de daaropvolgende seizoenen. Lezers van FashionUnited zullen de elementen ontdekken die cruciaal zullen zijn voor uw volgende kinderkledingcollecties. Ons uitgebreide verslag van kindermode licht de meest essentiële looks van het seizoen uit alvorens deze op hun commerciële waarde te analyseren en beoordelen, zodat u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop drie belangrijke ontwikkelingen die van invloed zullen zijn op babykleding en accessoires. Fresh Mint onderzoekt hoe de seizoenloze trend nu ook de kindermodemarkt verovert, met witte accenten die de donkere herfsttinten onderbreken. Naive Graphics combineert illustratief kunstenaarschap met een uitgesproken grafische uitstraling die een hedendaags tintje verleent aan printlooks voor kinderen, terwijl Artist in Residence laat zien hoe de aanpassingen en individualiteit die momenteel de volwassen modemarkt beïnvloeden ook kunnen worden toegepast op leuke en creatieve kindermode.

Fresh Mint

Voorjaarsgroen overleeft het voorjaar/zomer seizoen en verschijnt weer in het najaar. Het gebruik van lichtere tinten laat zien hoe de kindermode markt deze populaire seizoenloze trend voor volwassenen overneemt. Gewitte tinten en tonen verfrissen het palet met vrolijke heldere accenten, die vooral goed toepasbaar zijn op uniseks babykleding.

Naive Graphics

Prints hebben dit najaar een grafische doch naïeve uitstraling. Uitgesproken abstracte geografische motieven worden verzacht door met de hand getekende contouren, schilderachtige effecten en asymmetrische plaatsingen. Illustratieve krabbels en kinderlijke weergaven versterken de jeugdige artistieke uitstraling, terwijl contrasterende monochromatische kleuren geaccentueerd worden door pasteltinten voor een hedendaagse kleurexplosie.

Artist in Residence

De nadruk op creativiteit is van groot belang voor kindermode in herfst/winter 2018-19, met de verbinding van mode en kunst. Schilderachtige prints en frisse kleurencombinaties vinden inspiratie in de mode voor volwassenen en de aanhoudende trend voor aanpassingen, waardoor babykleding en accessoire applicaties een nieuw speels individualisme uitdrukken.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring Summer 2017 Kidswear Show Overview van Trendstop, met belangrijke producten en trendbepalende ontwerpen vanuit de internationale modebeurzen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: Zero 2 Three, Primal Speech by Liz Magic Laser 2016, Bla Bla Bla, Peachyboo, Wolf & Rita, Monkind, Plum Print Photography, Lieblinge, Sandra Apperloo, allen Herfst Winter 2017-18.

Trendstop