Herfst Winter 2020-21 Lineapelle Beursoverzicht

Trendstop geeft de lezers van FashionUnited een kijkje achter de schermen naar de Herfst/Winter 2020-21 editie van de gespecialiseerde lederwaren- en stoffenbeurs, Lineapelle.

Het lederwaren- en stoffenteam van Trendstop biedt lezers van FashionUnited een exclusief inzicht in de Milaan editie van Lineapelle, het vooraanstaande platform voor een mondiale delegatie leerlooierijen en leerfabrikanten. Het FW20-21 seizoen verkende het thema “Emotioneel Quotiënt”, hoe onze instincten en emoties bepalend zijn voor onze modekeuzes en hoe mode ons op haar beurt kan beïnvloeden. In de “Trend Areas” ruimte in het Rho Fiera Milano expositiecentrum versterkte de scharlaken achtergrond de laatste innovaties op het gebied van leer en stoffen, ook getoond in verschillende tinten rood, waardoor de emotionele eigenschappen geassocieerd met specifieke kleuren en texturen intensiever werden. Ons uitgebreide, specialistische stoffenbeursverslag en de bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, op basis waarvan u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop de belangrijkste thema’s uit Lineapelle FW20-21. Behandelingen en oppervlakafwerkingen zijn uitgesproken maar uiterst verfijnd. In XXL Padding zien we hoe de lederwarenindustrie het volumineuze winterse doorgestikte jack interpreteert, terwijl Matte Rubberised ook elementen uit de beschermende outdoor-esthetiek leent die zowel functioneel als modieus zijn. Reimagnined Animal moderniseert de basis leer esthetiek met subtiel gedigitaliseerde motieven en geabstraheerde plaatsingen.

XXL Padding

Opgeblazen wattering is een belangrijke look voor Herfst/Winter 20-21. Warmte-verzegelde ontwerpen met donzen vullingen bieden lichte thermische bescherming tegen de winter. Geometrische, buisvormige of door Chesterfield geïnspireerde ontwerpen komen in gepoetste leren oppervlakken, gevoerd met performance of fijne suède stoffen voor extra ventilatie en comfort.

Herfst Winter 2020-21 Lineapelle Beursoverzicht
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Conceria di Urgnano, Conceria Vignola, Vignola Nobile, allen Herfst/Winter 2020-21.

Reimagined Animal

Klassieke dierenprints worden opnieuw bewerkt voor het digitale tijdperk met gebroken en wazige reptielen prints. Platte prints en oppervlakkige lasersnitten vormen eendimensionale motieven die over leersoorten golven in zachte, gewassen natuurtinten of geaccentueerd worden via tweekleurige contrasten die de geometrie van de natuurlijke schubben versterken.

Herfst Winter 2020-21 Lineapelle Beursoverzicht
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Masini, Conceria Zabri, Conceria M2, allen Herfst/Winter 2020-21.

Matte Rubberised

Rubberen afwerkingen worden verfijnd door middel van supermatte oppervlakken. Vale, geschuurde korrels vervagen in antracietgrijze rubberen coatings, terwijl duurzame matte buitenlagen contrasteren met zachte, knusse fleece voeringen. Afwerkingen, waaronder gespen en clipsluitingen, gaan gepaard met rubberen huiden in verfijnde neutrale tinten die afgestemd zijn op de minimalistische esthetiek van de hedendaagse mode.

Herfst Winter 2020-21 Lineapelle Beursoverzicht
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Conceria Tre Effe, Marmara Deri, Clic, allen Herfst/Winter 2020-21.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2020 Lineapelle Trade Show overzicht van Trendstop, met alle belangrijke leertrends uit de show. Klik hier voor uw gratis rapport.

Herfst Winter 2020-21 Lineapelle Beursoverzicht

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN