• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Holland Career & Workwear gaat Corporate Fashion Award uitreiken

Holland Career & Workwear gaat Corporate Fashion Award uitreiken

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Om de positieve effecten van het dragen van bedrijfs- en imagekleding meer bekendheid te geven, gaat Holland Career & Workwear, ledensectie van Modint, de Corporate Fashion Award uitreiken aan het bedrijf, de instelling of de organisatie die op de meest treffende manier de corporate identity heeft doorgevoerd, met name met behulp van de kleding van het personeel. De winnaar ontvangt de Corporate Fashion Award in maart 2001 tijdens een groots opgezette feestelijke bijeenkomst voor pers, leden en relaties.

Steeds meer bedrijven schaffen speciale kleding aan voor hun personeel. Daarbij gaat het, naast de bescherming en de veiligheid die de kleding de drager biedt, ook steeds vaker om het uitdragen van de corporate identity van het bedrijf. Holland Career & Workwear (HCW) wil met de Corporate Fashion Award het bedrijf, de instelling of de organisatie onderscheiden, die op de meest pakkende manier met bedrijfs- en imagekleding zijn corporate identity heeft doorgevoerd.

De 35 leveranciers die aangesloten zijn bij Holland Career & Workwear kunnen elk twee kandidaten nomineren. Genomineerden hoeven niet persé eigen afnemers, doch dienen wél in Nederland gevestigde bedrijven en/of instellingen te zijn. Een onafhankelijke, deskundige jury van drie personen, die geen lid zijn van deze Modint ledensectie, beoordeelt alle nominaties en kiest drie finalisten. De uitreiking zal medio Maart 2001 plaatsvinden op een locatie die past bij de "werksfeer" van HCW. De feestelijke uitreiking zal tevens een informatief karakter hebben, onder andere met een spraakmakende inleiding over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bedrijfs- en imagekleding.

 

 

 

 

MODINT