• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Hugo Boss Woman voorziet breakeven eind 2003
Hugo Boss Woman voorziet breakeven eind 2003

Fashion

Hugo Boss Woman voorziet breakeven eind 2003

Door FashionUnited

1 apr. 2002

Hugo Boss AG uit Metzingen verwacht voor EUR 1,15 miljard te verkopen in dit lopende jaar, een plus van meer dan vijf procent ten opzichte van vorig jaar. Dit maakte Dr. Bruno Sälzer, voorzitter van de raad van bestuur, bekend tijdens de presentatie van de jaarcijfers van 2001.

Dr. Sälzer gaf uitleg over de nog altijd beneden verwachting presterende ladies' wear divisie. Voororders daalden met 35 procent in vergelijking met het voorgaande jaar. Hij zei tevens dat de dames divisie in de tweede helft van volgend jaar breakeven zal draaien, na integratie van Boss-Woman op het hoofdkantoor in Metzingen, in plaats van de zelfstandige unit in Milaan. Sälzer kondigde tevens aan dat de ladies' line fashion statement levendiger en frisser zal zijn. Momenteel werkt het bedrijf aan de optimalisatie van de kwaliteit en logistiek van Boss-Woman.

Hugo Boss AG heeft voor dit jaar de introductie van twee nieuwe mannen parfums in de planning staan. In juni zal het Boss Orange Label in de verkoop komen, en in september moet het nieuwe Baldessarini luchtje in de schappen staan.