• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • In beeld: Kamperen voor de mode

In beeld: Kamperen voor de mode

Door Esther Hut

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Drie dagen voor de Apple store liggen om de nieuwe iPhone6 te bemachtigen? Daar kijkt bijna niemand meer van op. Maar ook in de modewereld kunnen ze er wat van. Of het nou schoenen zijn met een bepaalde oplage, winkelopeningen, samenwerkingen met grote sterren, mode liefhebbers hebben er vele uren voor over om net dat ene exclusieve stuk te bemachtigen of om als eerste de winkel te kunnen bekijken. Hoewel de Adidas schoenen, ontworpen door Kanye West, pas morgen in de winkel liggen kamperen er nu al mensen voor de deur van de Footlocker in Amsterdam. FashionUnited selecteerde een aantal spraakmakende snapshots.

In december 2012 opende Abercrombie&Fitch de deuren in Amsterdam. Was het de collectie die zo interessant was of de blote torso's van de mannen die je welkom heten?

De Primark opening in december 2014 in Den Haag

Al in de vroege uurtjes stonden de eerste fashionista's op de Dam voor de H&M voor de collectie van Alexander Wang X H&M

Vorig jaar mei liep het een beetje uit de hand bij schoenenlabel ETQ in Amsterdam tijdens een sample sale. De straat werd afgezet door de politie en de hele sample sale werd afgeblazen.

Morgen komt de tot nu toe meest besproken schoen naar Amsterdam. De door Kanye West ontworpen Adidas Yeezy Boost. Nu al zitten er mensen voor de Footlocker in de hoop morgen een paar te bemachtigen. Zou Kanye ook hier de schoenen uitdelen net als in New York?

Kamperende mensen voor Footlocker, Kalverstraat #amsterdam

A photo posted by Charlotte (@charlottesamsterdam) on

In Beeld