• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • In beeld: merken en Koningsdag

In beeld: merken en Koningsdag

Door Esther Hut

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Nog vijf dagen en dan mogen de oranje kleren weer uit de kast. Nog geen idee wat je aan moet trekken deze dag? Geen paniek, verschillende kledingmerken hebben speciaal voor Koningsdag iets ontworpen waarmee jij helemaal Koningsdag-proof bent. FashionUnited heeft een aantal items voor je op een rij gezet.

Ook al vieren ze in Groot-Brittannië geen Koningsdag, ze houden toch een beetje rekening met de online shoppers in Nederland. Bij Asos zijn ze namelijk gestart met een Kingsday sale. Inclusief oranje items.

Voor wie niet heel erg wil opvallen, maar wel van een oranje detail houdt. Etiquette Clothiers heeft koninklijke sokken ontworpen.

De Amsterdamse studenten Steff van den Bos en Kim Ruiter, hebben hun liefde voor Oranje vertaald in een concept met het merk Limited Orange. Gelimiteerde items met een ‘’Touch of Orange’’.

Gaastra heeft voor deze dag speciaal polo's voor mannen en vrouwen ontworpen.

De Bijenkorf heeft een heel kledingsetje inclusief lippenstift voor je geselecteerd.

Waren de mensen achter het merk Man for Man al op de hoogte van de weersverwachting tijdens Koningsdag? Om je warm te houden deze dag hebben ze een sweater ontworpen. Geen oranje, wel koningsblauw.

Oranje hempjes bij Perfecty Basics.

Met de Josh V t-shirts ben je "Queen of the day"

Ook dit jaar heeft Webshop ModeMusthaves een shirt ontworpen voor deze dag.

In Beeld