• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • In Beeld: Zalando x Marni

In Beeld: Zalando x Marni

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het Italiaanse modehuis Marni heeft samen met Zalando een ‘multimerkencollectie’ gelanceerd. Marni heeft vier van Zalando’s favoriete schoenenmerken geherinterpreteerd en opnieuw uitgebracht. Zo zijn schoenen van Dr. Martens, Reebok, Timberland en Vans voorzien van een vleugje Marni.

“In nauwe samenwerking met de brands blijft de collectie trouw aan het originele design van de schoenen, maar kreeg elk paar ook een verrassende, stijlvolle en moderne twist,” laat Zalando in een persbericht weten. “Het resultaat is een originele interpretatie van vier populaire schoenenmerken die nu het artistieke en avant-gardistische elan van Marni dragen.”

“Samen met Marni en de partnermerken, wilden we een stap verder gaan; iets doen wat nog niet gezien was. Voor ons, als een online fashion platform, was het daarom belangrijk om met de juiste designer te gaan samenwerken. Op deze manier kunnen we een bijzondere shopervaring voor onze klanten waarmaken‘‘ zegt Jolanda Smit, global head of brand communications.

Marni lanceert collectie met Zalando

Marni heeft per schoen veel onderzoek gedaan. Elk label en paar is uitgebreid bekeken. Het Italiaanse modehuis heeft gekozen voor een experimentele vorm van de schoen. Daarnaast zijn er innovatieve lederstructuren gekozen, evenals zachte kleuren en typische Marni-franjes. “Al deze elementen zorgen voor gesofisticeerde, maar tegelijk eenvoudige modellen met een abstract design, dat zowel voor mannen als vrouwen passend is. Het is een ware state of the art - toegankelijk voor iedereen – collectie geworden,” aldus Zalando.

De gelimiteerde collectie #StepIntoMARNI is vanaf 27 oktober 2016 exclusief te koop bij Zalando.

Marni en Zalando lieten tijdens Bread & Butter de eerste beelden zien van de nieuwe collectie. Lees ook:

Beeld en video: Zalando

Marni
Zalando