Met de opening van de eerste Zara winkel in Ysland en de voorbereidingen van nieuwe winkels in Zwitserland, zal Inditex in 37 landen aktief zijn met haar retailactiviteiten. De eerste inditex winkel in Ysland is een Zara in Reykjavik, de winkel is 1500 vierkantemeter groot en ligt in het Smaralind winkelgebied van de hoofdstad.

In Zwitserland staan vier openingen gepland voor volgend jaar, daar zullen twee Zara's en twee Oysho winkels de deuren openen. De Zara winkels zullen een vloeroppervlakte hebben van circa 1700 vierkantemeter, en de Oysho winkels van 250.

Dat de Zara formule ook in Nederland goed aanslaat blijkt wel uit de drukte die de nieuwe winkel in Amsterdam heeft. Ook ontvangen wij op de redactie van Modeportaal.nl diverse positieve reacties van consumenten, sommige met de vraag wanneer deze winkelketen bij hun in de stad zal openen.

Na de beursgang van mei 2001 staat het aandeel momenteel op een winst van 16 euro cent t.o.v. de introductieprijs, dit in tegenstelling tot de gemiddelden van internationale indices.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN