• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Jil Sander introduceert nieuwe lijn Jil Sander+ voor ‘leven buiten de stad’

Jil Sander introduceert nieuwe lijn Jil Sander+ voor ‘leven buiten de stad’

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Jil Sander breidt uit. Het merk introduceert in het Fall/Winter 2019 seizoen de nieuwe kledinglijn Jil Sander+, gericht op het ‘leven buiten de stad’, aldus het bericht op de website van Jil Sander.

De natuur is de grootste inspiratiebron voor de lijn, aldus het bericht. “Aanvullend op de hoofdcollectie van het merk, zal Jil Sander+ elk seizoen een serie producten introduceren die zijn gemaakt voor het leven buiten de stad. Reisjes naar de bergen, de zee, het platteland. Voor zowel mannen en vrouwen,” aldus het merk op de website. De meeste items zijn unisex.

De plus die is toegevoegd aan het logo van Jil sander staat voor eerlijke stoffen, performance en vaak biologische stoffen of stoffen met een natuurlijke functie, aldus de website. “Het staat voor puur, eerlijk en functioneel ontwerp,” aldus het bericht. Voor de eerste collectie heeft het merk samengewerkt met Mackintosch, een outdoor merk. De eerste collectie bevat dan ook veel outerwear en enkele accessoires. Ook is denim te vinden in de collectie.

Jil Sander