Kijken: Garcia introduceert collectie voor kleine kinderen

Garcia lanceert een collectie voor de kleinste in de familie. Hierdoor kan de hele familie nu worden gekleed in kleding van het merk, zo meldt Garcia in een persbericht.

De kledinglijn is gebaseerd op denim, zoals ook de items voor de oudere leden van het gezin, en is aangevuld met speelse en kleurrijke elementen. De nieuwe lijn biedt items in de maten 92 tot en met 134. Hoofd design van Garcia, Judith Megens, meldt in het persbericht: “Kinderen ontdekken de wereld ongeremd en onbevangen. Daar hoort een beetje kattenkwaad soms ook bij. Vandaar de verwijzing in deze campagne naar ‘rascals’, de boefjes.” Megens en haar team lieten zich inspireren door de ‘funfactor’; het plezier dat kleine kinderen van nature hebben. De collectie visualiseert dit plezier ook door middel van jeans, t-shirts, sweaters, shirts, rokken, jurken en blouses. De prijzen variëren tussen de 27,99 en 40 euro. De collectie is nu bij ruim 300 winkels in Europa te koop naast de Garcia webshop.

Kijken: Garcia introduceert collectie voor kleine kinderen

CEO Mark Hommelberg in het persbericht: “Ondanks dat de markt voor kinderkleding onder grote druk staat, zien we dat Garcia blijft groeien in Nederland. In Duitsland zijn we zelfs het derde grootste kledingmerk. Retailers zoeken naar merken die met unieke en betaalbare collecties komen in verschillende maten. Daarom hebben we - naast de succesvolle teens-collectie - nu ook de nieuwe lijn voor de kleine kids. Daarbij zijn we natuurlijk een family brand en weten wij als geen ander welke wensen een opgroeiend gezin heeft rondom kleding. Met die kennis en inspiratie is het design van onze collectie tot stand gekomen.”

Kijken: Garcia introduceert collectie voor kleine kinderen

Beeld: Via Garcia

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN