Kleurentrends voor Herenmode in Voorjaar Zomer 2020

Lezers van FashionUnited krijgen een eerste kijkje naar de belangrijkste kleurenthema’s die bepalend zullen zijn voor de herenmode in Voorjaar/Zomer 2020.

De kleurenexperts van Trendstop presenteren de nieuwste kleurentrends en kleurenthema’s die van invloed zullen zijn op de herenmodemarkt in SS20 en daarna. Ons team onthult de essentiële trends voor basis- en modetinten die van belang zullen zijn voor confectie, accessoires en schoenen. Dit seizoen komt een palet aan bod van licht en donker, warme aardetinten en koele industriële tonen, levendige felle tinten en zachte gedempte kleuren, die samenkomen in nieuwe en onverwachte combinaties voor een frisse interpretatie van kleur voor heren. Elk seizoen lichten onze uitgebreide kleurenprognoses de tinten uit die cruciaal zullen zijn voor uw collecties, met een analyse en evaluatie van de commerciële waarde en levensduur van iedere trend die u de best mogelijke basis biedt voor het nemen van beslissingen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie herenmode kleurtendensen die onderdeel vormen van het SS20 seizoen. Fashion Forward Cores tovert alledaagse tinten om in een modieus tonaal palet, terwijl Whitened Pastels een draagbaar alternatief biedt voor verzadigde felle en neon tinten. Black Wash Darks blijft gebruik maken van de seizoenloze trend binnen de mode, met een hedendaagse update van klassieke tinten.

Fashion Forward Cores

Door de toename van meer modieuze neutrale tinten heeft het SS20 basispalet opbeurende gele en oranje ondertonen die de klassieke tinten versterken. Deze experimentele koers betekent dat nieuwe basistinten gebruikt kunnen worden om een compleet palet met tonale spanning op te bouwen en dezelfde impact kunnen hebben as traditionele modekleuren. Gebruik de basistinten van dit seizoen van top tot teen en verhef de look door de kleuren te combineren met accentkleuren.

Kleurentrends voor Herenmode in Voorjaar Zomer 2020

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Hermes, Lanvin, Dior Homme, allen Voorjaar Zomer 2019

Whitened Pastels

Met de toenemende populariteit van levendige neontinten en vrolijke kleuren zoals Millenial Pink krijge pasteltinten een gebleekte gloed voor SS20. De gebleekte afwerkingen van Concrete Pink, Banana Sorbet en Honeydew zijn zeer geschikt voor items als jersey, technische stoffen en weefsels voor een ultralichte zomerse esthetiek.

Kleurentrends voor Herenmode in Voorjaar Zomer 2020

Beelden via Trendstop, van links naar rechts : Louis Vuitton, Fendi, Acne Studios, allen Voorjaar Zomer 2019

Black Wash Darks

Naar mate consumenten steeds meer gaan experimenteren en op zoek gaan naar alternatieven voor zwart, krijgen klassieke basistinten zoals donkerblauw, wijnrood en bosgroen een zwartgeblakerde diepte en een matte afwerking en worden daarmee belangrijke modekleuren voor SS20.

Kleurentrends voor Herenmode in Voorjaar Zomer 2020

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Hermes, Giorgio Armani, Valentino, allen Voorjaar Zomer 2019

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fast Fashion Colour 2018-19 rapport van Trendstop, met de onmisbare seizoenskleuren voor heren. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Kleurentrends voor Herenmode in Voorjaar Zomer 2020

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN