• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Kleurrijke zomertips: welke kleuren zie je in 2017?

Kleurrijke zomertips: welke kleuren zie je in 2017?

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Kleurrijke zomertips: welke kleuren zie je in 2017?

De zomer is nog maar even aan de gang, wat betekent dat je nog genoeg tijd hebt om je garderobe op te frissen met kleurrijke items! Heb je geen idee welke kleuren centraal staan dit seizoen? Dat komt goed uit, want we hebben een aantal vrolijke tips voor je op een rij gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van de felroze trend? Of ga je liever voor de metallic trend?

Mooi in wit

Een van de meest gemakkelijke kleurentrends deze zomer is wit. Wit is in het zonnige seizoen de ideale kleur: het benadrukt je zongebruinde gezicht en je kunt het combineren met allerlei andere kleuren en stoffen. Combineer deze witte sneakers van Michael Kors bijvoorbeeld met een te gek spijkerjasje of ga voor een wit jurkje met een paar mooie sandalen eronder.

Knallen in roze

Een van de meest opvallende trends deze zomer is zonder twijfel de felroze trend. Je kunt het nog zo gek niet verzinnen of het kan en mag in het felroze. Van broeken met wijde pijpen tot aan tasjes en haarbanden: niets is te gek! Draag felroze items met een andere trend, namelijk de metallic trend. Denk hierbij aan glanzende zilveren shirtjes, opvallende kokerrokken en bijzondere handtassen.

Lief in pastelroze

Vind je dat felle roze toch iets te veel van het goede? Kies dan voor de rustige variant: pastelroze. Deze mooie zachte kleur is goed te combineren met denim, maar ook met witte items zoals een jurkje met ruches of een paar witte sneakers. Deze kleur roze is perfect voor je dagelijkse outfit én ideaal voor een feestelijke avond zoals een avondje stappen of een bruiloft.

Kanariegeel

Vond je dat felroze wel wat en heb je zin om nog meer op te vallen? Dan vind je deze kleurentrend wellicht ook wat: kanariegeel. Ga voor een midi-dress om lekker op te vallen of houd het een beetje casual en kies voor een felgele tas, felgele schoenen of andere gele accessoires. Deze kleur past goed bij legergroen, grijs en beige. Kijk goed welke kleurencombinatie het beste bij jou past.

Partner Content