• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Komrads APL: een tijdloos sneaker ontwerp met een eco-vriendelijke twist

Mode

Komrads APL: een tijdloos sneaker ontwerp met een eco-vriendelijke twist

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

18 mei 2020

Houd je ecologische voetafdruk met Komrads onder controle met de duurzame, veganistische en van appelleer geproduceerde sneakers.

Als het gaat om het milieu, zijn veel individuen en overheden zich bewust van hun verantwoordelijkheden en zetten ze hun beste beentje voor bij het creëren van een duurzamere toekomst. Komrads.world is een bedrijf dat sinds 2015 duurzame sneakers produceert en heeft de droom om modieuze sneakers te maken die geen schade toebrengen aan het milieu of die uiteindelijk worden geproduceerd in sweatshops. Komrads heeft een sneaker ontworpen die niet alleen comfortabel is, maar ook volledig gemaakt is van gerecyclede en hergebruikte materialen. Het Komrads APL model is hierdoor een van 's werelds meest duurzame en milieuvriendelijke sneakers.

"Komrads is trots op het feit dat het deel uitmaakt om opwarming van de aarde en klimaatverandering tegen te gaan. We doen dit door het ontwerpen van eco-vriendelijke schoenen die 100% duurzaam, 100% veganistisch en 100% modieus zijn. Het produceren van deze sneaker was een droom voor ons, een droom om een sneaker te maken die volledig gemaakt is van hergebruikt en gerecycled materiaal, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, het comfort en het ontwerp. Het heeft ons meer dan een jaar, met vallen en opstaan, gekost om deze sneakers te perfectioneren.”

Onze ontwerpers hebben out-of-the-box gedacht om de nieuwste technologieën toe te passen om een sneaker te creëren die voor één keer een deel van de oplossing is,” zegt oprichter Mark MJ Vandevelde.

Deze revolutionaire nieuwe Komrads sneakers hebben veel te bieden. De zool van de sneaker is onder andere ontworpen uit 100% gerecycled rubber. Daarnaast is het merk is er trots op dat de gehele productie zich in Europa bevindt, dit betekent geen sweatshops, geen kinderarbeid, geen lage lonen en te lange werktijden of onacceptabele gezondheids- en veiligheidsomstandigheden.

"We zijn erg trots op onze APL sneakers die 100% ecologisch zijn, wat ze een "vanzelfsprekende" optie maakt voor degenen die willen bijdragen aan het creëren van een veilige en duurzame omgeving voor toekomstige generaties. Onze sneakers zijn gekleurd met ecologische verf en bevatten geen schadelijke chemicaliën. De complexe processen en methodologieën die gebruikt worden om appel afval om te zetten in gemodificeerd leer maken onze sneakers 100% veganistisch en veilig voor het milieu. In feite staat Komrads aan het begin van deze nieuwe, revolutionaire technologie die het perfecte alternatief biedt voor het traditionele dierenleer."

De sneakers zijn verkrijgbaar in vier kleuren: antraciet-zwart, appelgroen, blauw en koperrood. De sneakers zijn voorzien van een Arnetech binnenzool, een 100% ademend, antistatisch gerecycled schuim voor extra comfort en hygiëne van uw voeten.

Let’s make a difference. Feet first! Because this planet needs you to give a shit!

De sneakers zijn verkrijgbaar via www.komrads.world .