De Franse distributeur van Levi Strauss, Levi Strauss Continental, voert haar schapruimte op in de sportwinkels. Na vorig jaar gestart te zijn met de verkoop in de winkels van de Go Sport keten, heeft Levi's Continental besloten om alle grote Europese sport inkoopcombinaties zoals Intersport en Sport 2000, te leveren.

Intersport, dat in het shopping centre Bercy 2 bij Paris reeds Levi's jeans verkoopt, zal dit jaar zowel Levi's basics als de Engineered jeans collectie gaan verkopen in 12 van haar Sport Leader formules. Sport 2000 Frankrijk zou de verkoop van Levi's producten al hebben getest in de winkels van kleinere steden, en overweegt de producten te gaan verkopen in 60 winkels. De afgelopen twee jaar heeft Levi's de samenwerking met zo'n 200 Franse detaillisten opgezegd. Intersport en Sport 2000 zetten in Frankrijk 900 miljoen euro om.

In Frankrijk bedienen de twee inkoopcombinaties ongeveer 857 winkels. Op het Europese hoofdkantoor van Levi Strauss's in Brussel is men niet bereikbaar om een toelichting te geven over de mogelijkheid van uitbreiding in andere landen van deze werkwijze. Sport 2000 werkt met zo'n 3.850 winkels in 21 landen, Intersport met 4.700 winkels in 25 landen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN