Adidas heeft deze week laten weten een licensie overeenkomst te hebben getekend met de Amerikaanse fabrikant van sporttenues Betlin. De overeenkomst is gesloten ten behoeve van de productie van sporttenues voor basketbal, voetbal, baseball, softball, lacrosse en ijshockey in de Verenigde Staten.

De deal met Betlin, dat gevestigd is in Columbus, Ohio en ruim 25 jaar ervaring heeft in de productie van sporttenues, "stelt Adidas in staat zijn positie te versteken in de productie van sporttenues voor universiteiten en scholen" zo liet het bedrijf in een verklaring weten.

Adidas, dat onlangs aankondigde over 2003 een omzetstijging van vijf procent te verwachten, liet verder weten dat er in de nabije toekomst geen grote overnames op de agenda staan, maar dat er wel rekening wordt gehouden met groei.

"Indien de mogelijkheid zich voordoet om onze portfolio aan te vullen met kleinere merken dan zullen wij die acquireren," aldus directeur Herbert Hainer, in een reactie op geruchten dat Adidas genoodzaakt zou zijn om een grote overname te doen ten einde de voorsprong van Nike, de nummer één in sportgoederen, te kunnen verkleinen.
 

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN