Lineapelle Herfst Winter 2019-20 Beursoverzicht

Trendstop biedt lezers van FashionUnited een kijkje achter de schermen van de Herfst Winter 2019-20 editie van de vooraanstaande leder- en textielbeurs, Lineapelle.

Het leder- en textielteam van Trendstop geeft lezers van FashionUnited exclusief inzicht in Lineapelle, Milaan, die tijdens de afgelopen editie weer een reeks leerlooierijen, textielfabrieken en fabrikanten verwelkomde in het Rho Fiera Milano expositiecentrum. Er werd een scala aan categorieën, waaronder leder, synthetische stoffen en componenten voor accessoires, schoenen, kleding en lifestyle producten, tentoongesteld. De nadruk lag in de benadering op de essentie, schone lijnen en afwerkingen en een eenvoudige doch hedendaagse esthetiek. Ons uitgebreide, specialistische textielverslag en bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop de hoogtepunten uit Lineapelle FW19-20. Handgeschilderde technieken bieden een nieuwe en creatieve benadering voor het afwerken van huiden in Artistic Influences, waarbij traditionele printlooks een update krijgen. New Backers verkent de leder/stoffen hybride looks met onverwachte contrasten of complementaire seizoensgebonden vervaardigingen. Bij Glace Reptile krijgt een klassieke huidafwerking een update met een hedendaagse, gepolijste look voor herfst en met gebruik van de nieuwste modekleuren.

Artistic Influences

Lineapelle Herfst Winter 2019-20 Beursoverzicht

Kunstzinnigheid en creativiteit voegen een nieuwe dimensie toe aan leer en suède met schilderachtige klodders en uitgesproken, handgeschilderde penseelstreken. Hiermee krijgen lederwaren een uniek ‘moderne kunst’ effect. Overschilderingstechnieken worden direct toegepast op het oppervlak van huiden of in lagen onder een plastic coating, waardoor er zowel matte als glanzende afwerkingen ontstaan.

New Backers

Lineapelle Herfst Winter 2019-20 Beursoverzicht

Voeringen passen zich aan winter aan, met warme vilt en wollen stoffen in trui-achtige motieven en contrasteren knusse felle kleuren. Fleece en berenbont voeringen complementeren dierenhuiden, terwijl ze ook een hoog knuffelgehalte toevoegen aan fluweelzacht suède of ruige korrelige huiden. Sponsachtige neopreen alternatieven maken gebruik van performance eigenschappen in modeproducten.

Glace Reptile

Lineapelle Herfst Winter 2019-20 Beursoverzicht

Krokodillen-, hagedissen- en slangenhuiden treden op de voorgrond voor Herfst met gepolijste, glanzende coatings die de natuurlijke schubbenmotieven uitlichten en versterken. Uitgesproken kleuren of subtiele metallic glitteraccenten updaten een klassieke, luxe huidenstijl met een modieus tintje.

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring Summer 2019 Lineapelle Trade Show Overview, met alle belangrijke ledertrends uit de beurs. Klik hier voor uw gratis rapport.

Lineapelle Herfst Winter 2019-20 Beursoverzicht

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s: Beelden via Trendstop, van links naar rechts: La Garzarara, Ambassador, Omnipel, allen Herfst Winter 2019-20 | Montebello, Sciarada, Conceria di Urgnano, allen Herfst Winter 2019-20 | Document, Fresco Pelli, Il Cigno, Ge Fin, allen Herfst Winter 2019-20.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN