London Fashion Week FW19-20: Ontwerpers om in de gaten te houden

Trendstop biedt lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de nieuwste collecties van aankomende ontwerpers tijdens de Herfst Winter 2019-20 editie van London Fashion Week.

Het catwalk-team van Trendstop geeft lezers van FashionUnited exclusief inzicht in de belangrijkste looks op de catwalks van het meest vooraanstaande mode-evenement van de Britse hoofdstad. Naast de shows van gevestigde merken zoals Burberry en Victoria Beckham voegde een scala aan nieuwe gezichten en jonge creatieve geesten een unieke energie toe aan de opwinding rond de Londense modesector. Ons uitgebreide showverslag, gespecialiseerde rapporten en bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop drie belangrijke collecties van Londense ontwerpers die u in de gaten moet houden. In de collecties van Jaime Wei Huang, Toga en Molly Goddard waren functionele elementen en beschermende eigenschappen een belangrijk kenmerk van een nieuwe generatie van ontwerpers die kledingstukken creëren die de drager beschermen tegen de beproevingen van het hedendaagse leven maar toch hun speelsheid behouden.

Jamie Wei Huang

Showaantekeningen in de stijl van tentamenspiekbriefjes, geïnspireerd door haar studententijd, gingen vooraf aan Jaime Wei Huang’s kleurrijke collectie. De overwegend uniseks lijn was speels doch praktisch, met knusse sjaals en grote breiwerken versierd met kabels en speelse, jeugdige details, in lagen gedragen over ruitjesoverhemden en jurken.

London Fashion Week FW19-20: Ontwerpers om in de gaten te houden

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: allen Jamie Wei Huang Herfst Winter 2019-20.

Toga

De krachtige presentatie van Toga’s bovenkleding was een hoogtepunt uit een collectie genaamd “Slightline, Cutline, Align”. Blauwe overjassen met broches in de vorm van een maansikkel, gedeconstrueerde bikerjacks en witte kunstlederen jasjes met zomen versierd met veren werden gepaard met gelakte regenlaarsjes met puntteen in diverse kleuren. Geclusterde juwelen of kralen als oorbellen of op revers voegden spanning toe aan utilitaire stijlen.

London Fashion Week FW19-20: Ontwerpers om in de gaten te houden

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: allen Toga Herfst Winter 2019-20.

Molly Goddard

Goddard beschreef haar collectie van patchwork Argyll breisels en legergroene baljurken als ‘gekleed voor de storm’. Zware knielaarzen, balaclava’s en gewatteerde clutch-tassen verleenden een beschermend aspect aan accessoires waarbij de ontwerper kleding trachtte te creëren die stabiliteit biedt in onzekere tijden.

to create clothes that offer stability in uncertain times. London Fashion Week FW19-20: Ontwerpers om in de gaten te houden

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: allen Molly Goddard Herfst Winter 2019-20.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2019 Key Coats & Jackets Directions rapport met alle onmisbare jurkentrends voor het seizoen. Klik hier voor uw gratis rapport.

London Fashion Week FW19-20: Ontwerpers om in de gaten te houden

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

AUTHOR: TRENDSTOP
 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN