• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Maxedawerknemers meest tevreden

Maxedawerknemers meest tevreden

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De winkelketens Claudia Sträter en Hunkemöller zijn door onderzoeksbureau Effectory uitgeroepen tot de beste werkgevers van Nederland. Donderdag wonnen de ketens de Effectory Awards op basis van 'hoogste medewerkertevredenheid'. Met een 8,1 voor Hunkemöller en een 8,3 voor Claudia Sträter scoorden de ketens van moederbedrijf Maxeda ver boven de 6,9 van de gemiddelde Nederlandse organisatie.

Het in medewerkersonderzoek gespecialiseerde Effectory reikt al gedurende zeven jaar prijzen uit aan bedrijven die zo'n onderzoek hebben laten uitvoeren. Vorig jaar werden de prijzen in de wacht gesleept door luchtvaartmaatschappij KLM en Talis Woondiensten. Dit jaar lichtte Effectory 250 organisaties door. Daarvoor kregen ongeveer een half miljoen medewerkers het verzoek een enquête in te vullen.

Tony DeNunzio, Bestuursvoorzitter van Maxeda is met de uitkomst in zijn nopjes: "Dit laat zien dat onze filosofie van 'a Passion to Serve' daadwerkelijk resultaat oplevert," zo deelde hij via een persbericht mee. "De behoeften en wensen van onze klanten staan binnen Maxeda centraal. De passie van onze mensen in het dienen van onze klanten vormt de basis van ons succes."

Maxeda