• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Modetrend van het jaar 2015: moderne jaren zeventig

Modetrend van het jaar 2015: moderne jaren zeventig

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Begin het seizoen met Trendstop's modetrend van het jaar 2015: de moderne jaren zeventig. Ontdek een strakke, hedendaagse interpretatie van de esthetiek van de jaren 70, zoals door Céline-geïnspireerde stijlen die elegante lijnen met natuurlijke stoffen combineren. Deze trend zal de mode, cosmetica en lifestyle het komende jaar beïnvloeden, zoals te zien in ons Moderne Jaren Zeventig: Trend 2015 Rapport, waarin essentiële trendprognoses op het gebied van kleur, stoffen, print & oppervlak, accessoires, schoenen, cosmetica, kindermode en lifestyle, samen met belangrijke trendinvloeden, zijn opgenomen. Hier biedt Trendstop de lezers van FashionUnited een eerste inzage in Pumpkin, een belangrijke kleur binnen de moderne jaren zeventig trend.

Pumpkin

De nieuwe must-have modekleur is Pumpkin, een pittige oranje tint die warmte geeft aan mode en accessoires. De sprekende kleur verleent een retro ondertoon aan hedendaagse ontwerpen.

Deze moderne tint komt goed tot zijn recht in de damesmodestijlen van het nieuwe seizoen, van mooi aansluitende breisels tot verfijnde suède enkellaarsjes. We zien ook hoe chocoladebruin een sprekend contrast vormt, en daarmee de Moderne Jaren Zeventig sfeer versterkt met patronen op rokken of topjes, of op petjes van diverse stoffen.

Exclusieve Aanbieding

Trendstop Moderne Jaren Zeventig: Trend 2015 Rapport, met uitgebreide analyse van Kleur, Stoffen, Print & Oppervlak, Accessoires, Schoenen, Cosmetica, Kinderen en Lifestyle, zowel als trendinvloeden… bestel het volledige rapport hier bij Trendstop.com >>. Maak gebruik van onze exclusieve aanbieding voor FashionUnited en koop het rapport voor slechts €59 (oorspronkelijk €359).

Mocht u geïnteresseerd zijn in de Voorjaar/Zomer 2016 Prognoses van Trendstop, ga dan naar onze Trend Reports pagina.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Alle beeldmateriaal via Trendstop.com

Trendstop