• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Modint handelsmissie naar Polen

Modint handelsmissie naar Polen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Voor het actief leggen van individuele contacten van mode-leveranciers met potentiële zakenrelaties in Polen organiseert Modint, in samenwerking met de EVD, onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken, van 7 tot en met 10 november 2004 een handelsmissie.

De handelsmissie van Modint is een uitstekende opstap om tegen beperkte kosten de eerste contacten met deze afzetmarkt te leggen. De afzetmarkt van kleding is in Polen nog steeds sterk groeiende. Momenteel wordt er een groot aantal nieuwe winkelcentra gebouwd wat wederom voor een enorme impuls zal zorgen aangaande de cosumentenbestedingen.

Ook met het oog op het toetreden van Polen tot de Europese Unie willen wij de Nederlandse bedrijven bekend maken met de hieruit voortkomende nieuwe exportmogelijkheden. Om hiervan optimaal gebruik te kunnen maken is het van belang de juiste wegen weten te bewandelen en hierin wil Modint graag uw gids zijn.

Hier goed op aansluitend zal op 26 november 2004, tevens in samenwerking met de EVD, het jaarlijks exportseminar plaatsvinden met als thema Rusland en Polen.

Belangstellenden kunnen voor aanmelding of extra informatie contact opnemen met MODINT; Joris Völker op telefoon 020 - 512 14 52 of volker@modintbusiness.nl

MODINT