• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Mondiale Streetstyle Trends

Mondiale Streetstyle Trends

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het streetstyle team van Trendstop is tijdens het internationale FW18-19 Fashion Week seizoen druk in de weer geweest met het identificeren en analyseren van de nieuwste looks van de trendsetters in de mode. Van New York en Londen, tot Milaan en Parijs, vormt deze mondiale groep fashionista’s de bron van inspiratie voor toekomstige kleur-, materiaal- en stylingtrends die onontbeerlijk zullen zijn voor uw collecties. Onze samengestelde streetrapporten beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u op basis van het optimale niveau van diepgaande analyse uw beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie van de populairste streetstyle trends vanuit de fashion week evenementen. A Protective Layerintroduceert geoptimaliseerde gebruiksvriendelijkheid aan high-fashion, en illustreert daarmee de invloed van de utility/performance trend. Kleur is belangrijk, met dichte primaire tinten en uitgesproken heldere tonen die een statement maken in The Colourist, terwijl Workwear Inspired zowel de high-vis esthetiek als de zware utilitaire invloed bevat.

A Protective Layer

In antwoord op de SS18 modeshows van Calvin Klein en Chanel, voegen beschermende lagen een nieuwe dimensie toe aan kleding en accessoires. Doorzichtige plastic bovenlagen bieden hoogwaardige stoffen praktische bescherming tegen de regen, terwijl ze tevens de kleuren en motieven eronder met een glans lijken te versterken.

The Colourist

Kleur maakt een statement op straat met top-tot-teen looks in verzadigd primaire rood, kobaltblauw en roze. Kleding, accessoires en schoenen worden qua kleur op elkaar afgestemd voor een sterk visuele esthetiek, zoals te zien was in alle vier de modesteden in de seizoenscollecties van Jil Sander, Jeremy Scott en Fydor Golan.

Workwear Inspired

Industriële kleding vormt de inspiratie voor een high-vis interpretatie van de utilitaire esthetiek. Fluorescerende kleuren, duurzame stoffen en reflecterende details die functionaliteit met performance combineren, spelen in cruciale rol in Herfst/Winter 2018-19 collecties van Burberry, Prada en Calvin Klein.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Coachella Key Trends rapport van Trendstop, een gids met de essentiële ontwikkelingen en stylingtrends uit Coachella, waarmee u wordt klaargestoomd voor het komende festivalseizoen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Londen, New York, Parijs, Milaan, allen 2018.

Trendstop