• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Nederland ontmoet China

Nederland ontmoet China

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Uniek matchmaking programma tussen de Nederlandse en Chinese textiel- en kledingbranche Amsterdam. Op donderdag 24 juni 2004 organiseren MODINT, Ondernemersorganisatie voor mode, interieur en textiel, Fenedex en MECEC (Macro Euro - China Entrepreneursclub) het Textile Matchmaking Event China te Den Haag.


Het doel van deze matchmaking is het leggen van nieuwe handelscontacten door op individueel niveau gesprekken aan te gaan met Chinese bedrijven uit de textiel- en kledingindustrie. Tijdens deze dag worden 25 Chinese bedrijven uit de textielhandel ontvangen, waarmee de deelnemende bedrijven mogelijkheden tot samenwerking kunnen bespreken. De samenwerking kan betrekking hebben op de gezamenlijke productie of inkoop van Chinese producten, bewerking van de Europese markt of outsourcing van productie.


Het contact onderling is op individueel niveau, waarbij voor ieder Nederlands bedrijf vooraf een programma op maat wordt samengesteld. Hierdoor is voldoende tijd beschikbaar om met potentiële partners kennis te maken en van gedachten te wisselen. De voertaal tijdens het matchmakingprogramma is Engels. Na de onderlinge gesprekken is nog tijd voor een informeel samenzijn. Bedrijven waar het leggen van contacten met China hoog op de prioriteitenlijst staat, worden aangeraden deze bijzondere ontmoetingsmogelijkheid niet te missen.


Belangstellenden kunnen voor extra informatie contact opnemen met MODINT;

Joris Völker telefoon 020 - 512 14 16 of volker@modintbusiness.nl

China
MODINT
Textiel