Niet te missen: vakbeurs CentreStage in Hong Kong

CentreStage is dé jaarlijkse modevakbeurs in Hong Kong en beleeft van 5 tot en met 8 september zijn derde editie. Met presentaties van ruim 200 modemerken uit 22 landen belooft het een spectaculair event te worden. De vierdaagse vakbeurs biedt daarnaast een inspirerend randprogramma met catwalkshows, seminars en trendlezingen.

Niet te missen: vakbeurs CentreStage in Hong Kong

Hong Kong wordt al jaren erkend als de modehoofdstad van Azië en biedt zowel talent als bloeiende zakelijke kansen aan de regio. CentreStage is sinds de start in 2016 een platform voor veelbelovende internationale, overwegend Aziatische ontwerpers en wordt georganiseerd door de Hong Kong Trade Development Council (HKTDC). Het is een belangrijk evenement geworden op de wereldwijde modekalender. De editie van 2017 trok 8.500 bezoekers uit 73 landen. De vakbeurs vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 8 september in het Hong Kong Convention and Exhibition Centre.

Niet te missen: vakbeurs CentreStage in Hong Kong

Blik op de toekomst

Het thema van CentreStage 2018 is ‘Tomorrow Lab – Imagined by today. Inspired for Tomorrow’. De merken zijn onderverdeeld in drie thematische zones: Iconic, Allure en Metro. De focus ligt op aanstormende talenten met een frisse kijk op de mode-industrie. Uit Hong Kong zijn onder andere de volgende merken vertegenwoordigd: 112 mountainyam, Angus Tsui, Anveglosa, Demo., Dorskath, Harrison Wong, House of V, Loom Loop, Maison Vermillion en YLY Studio. Daarnaast zijn er merken uit verschillende andere landen en regio's zoals het Chinese vasteland, Frankrijk, India, Italië, Japan, Taiwan, Thailand en Vietnam. Naast de bruisende beursvloer is er een prikkelende line-up met ruim veertig geplande evenementen. Zo zijn er een stuk of twintig catwalkshows en parades, trendseminars, gesprekken met ontwerpers en netwerkevenementen.

Niet te missen: vakbeurs CentreStage in Hong Kong

One-stop platform

Modeprofessionals zijn welkom om te profiteren van dit one-stop platform en om Aziatische trends te verkennen. Tijdens het langverwachte openingsgala op 5 september onthullen drie internationaal befaamde Aziatische modeontwerpers hun nieuwe collectie voor lente/zomer 2019. Hun namen zijn inmiddels onthuld: Hiromichi Ochiai uit Japan van het label Facetasm (finalist LVMH Prize 2016 en ANDAM Prize 2018), Cyrus Wong en Julio Ng uit Hong Kong van het label Idism (geselecteerd als een van de Vogue Talents 2017) en Min Liu van het Chinese label Ms Min (genomineerde LVMH Prize 2016). Een ander hoogtepunt van CentreStage is de finale van de Hong Kong Young Fashion Designers Contest 2018 op 8 september. Zestien genomineerde ontwerpers strijden om de drie prijzen, evenals de New Talent Award en de Best Footwear Design Award.

Niet te missen: vakbeurs CentreStage in Hong Kong

Registreer hier en ontvang een gratis e-badge!

centrestage.com.hk

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN