• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Niets te Gek voor Gucci

Niets te Gek voor Gucci

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het modemagazine Vogue staat voor velen gelijk aan klasse en glamour, de modebijbel voor the rich and famous. Afgelopen dinsdag kwam het tijdschrift echter hevig onder vuur te liggen vanwege een gewaagde reclameadvertentie.

In de advertentie voor Gucci, overigens met een foto van Mario Testino, is een model te zien dat haar slipje verleidelijk naar beneden trekt. Op zich niets schokkends, ware het niet dat haar schaamhaar duidelijk te zien is, en wel in de vorm van een G (obviously van Gucci).

De reacties waren niet van de lucht: vrouwonvriendelijk en ronduit vies. Dit portret van Testino, dat officieel 'Public Enemy' heet, is een opvolger van een eerder gemaakte shockerende foto van Elton John en Elizabeth Hurley. Op die foto zien we Elton John achter zijn piano met een schaarsgeklede Hurley op zijn nek.

Ok, het is misschien niet allemaal even smaakvol, maar hebben we deze discussie niet eens eerder gevoerd? Toen Sophie Dahl zo goed als naakt (ze had nog pumps aan) achterover ging liggen voor de camera om Opium te promoten was de kritiek ook niet van de lucht. Of we het nou leuk vinden of niet, sex sells. En stilletjes doen we er allemaal aan mee...
PPR blijft Gucci-aandelen kopen.

 

 

 

 

Gucci