• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Nieuw winkelconcept Levi's

Nieuw winkelconcept Levi's

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Amerikaanse spijkerbroekengigant Levi Strauss & Co heeft deze week een gloednieuw winkelconcept gelanceerd, dat het bedrijf wereldwijd wil invoeren. Het concept is vooral gericht op jonge vrouwen en moet de concurrentie aangaan met young fashion-labels zoals bijvoorbeeld Miss Sixty.

Het nieuwe concept heeft nog geen naam, maar de eerste winkel zal in augustus in Parijs worden geopend. De nieuwe Levi's winkel komt in het pand waar voorheen een Replay-winkel zat, zal twee verdiepingen beslaan en telt ruim 130 vierkante meters. In maart startte Levi's al met een testcorner voor het nieuwe concept in de Parijse megastore van de Franse mode-retailer Etam Deveoppement.

Een tweede filliaal volgens hetzelfde concept heeft Levi's eind dit jaar gepland. In 2004 moet het dan verder worden uitgerold. Bernard Didier, directeur Levi's Frankrijk, zei in een gesprek met TW Network dat het bedrijf alleen al in dat land ruimte ziet voor 30 Levi's "girls stores". Of en wanneer het concept in Nederland zal worden doorgevoerd heeft het bedrijf nog niet bekend gemaakt.

Levis