Het Zweedse modelabel Filippa K heeft zijn design team gereorganiseerd en Nina Bogstedt tot Hoofd Design en Rasmus Wingardh tot Creatief Directeur benoemd. Oprichtster en naamgever Filippa Knutsson doet een stapje terug en gaat zich bezighouden met de strategische ontwikkeling van het merk op de langere termijn.

Nina Bogstedt, die al tien jaar bij Filippa K werkt en hiervoor de mannencollectie ontwierp, wordt verantwoordelijk voor de operationele en administratieve kant van het hele Filippa K design team. Ook wordt zij commercieel verantwoordelijk voor alle Filippa K collecties. Rasmus Wingardh werkt al vijf jaar als ontwerper bij het merk en wordt eindverantwoordelijk voor het creatieve proces. Daarnaast gaat hij zich met de marketing bezighouden en zal als woordvoerder optreden.

Filippa K werd in 1993 opgericht door Filippa Knutsson en Patrik Kihlborg. Het merk heeft ongeveer 35 winkels in Europa en wereldwijd zo'n 750 verkooppunten. Nederland is het belangrijkste exportland en komt qua omzet na thuisland Zweden op de tweede plaats. Het merk heeft hier 81 verkooppunten en drie eigen winkels, twee in Amsterdam en sinds november ook één in Rotterdam.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN