• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Nominaties Retail Jaarprijs bekend

Nominaties Retail Jaarprijs bekend

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De genomineerden voor de Visa Retail Jaarprijs 2005, de verkiezing van de Beste Winkel van Nederland, zijn dinsdag bekendgemaakt. De organisatie publiceerde een advertentie in de Telegraaf en stuurde een persbericht uit. Er zijn drie genomineerden in de categorie Zelfstandige Winkel en vier genomineerden in de categorie Winkelketen en beide categorieën is de modebranche goed vertegenwoordigd.

Genomineerd voor de prijs van Beste Zelfstandige Winkel zijn:

* Het Arsenaal Studio Jan des Bouvrie, Naarden * Van Dijk Mode, Waalwijk * Lodewijk Mode voor Mannen, Franeker

Genomineerd voor de prijs van Beste Winkelketen zijn:

* C&A * HEMA * Nimco House of Shoes * Visgilde

Ruim tweehonderd winkels hebben zich kandidaat gesteld voor de verkiezing van de Visa Retail Jaarprijs 2005. Na de eerste selectieronde zijn 22 winkels overgebleven. Deze zijn door het onafhankelijke bureau voor marktonderzoek Multi-Value onderworpen aan een klanttevredenheidsonderzoek en een anonieme winkelcontrole. Om de uiteindelijke winnaar vast te kunnen stellen gaat de jury, bestaande uit 10 retaildeskundigen onder leiding van Prof. Drs. Ing. Henk Gianotten, bij alle genomineerden op winkelbezoek.

Tijdens het wervelende jubileumgala, 10 jaar Retail Jaarprijs, op dinsdag 1 november as. in Studio 21 te Hilversum, wordt bekend gemaakt wie de prijs heeft gewonnen en zich een jaar lang Beste Winkel of Beste Winkelketen van Nederland mag noemen.

Retail