Olsen tweeling neemt label Elizabeth and James in eigen beheer

Elizabeth and James, het modelabel dat Mary-Kate en Ashley Olsen in 2007 oprichtten, zal voortaan ook onder beheer van de modetweeling komen te staan. Vanaf de lancering van het merk tot aan nu was de Jaya Apparel Group verantwoordelijk voor de productie van het merk.

De Jaya Apparel Group is onder andere ook verantwoordelijk voor de productie van Olsenboye: een ander merk dat de Olsens samen begonnen. Daarnaast hebben de twee ook nog hun merk The Row, waarmee ze onder andere in 2012 en 2015 de prestigieuze Womenswear Designer of the Year prijs van de Council of Fashion Designers of America wonnen.

Het besluit dat de Olsens hebben genomen over Elizabeth and James is volgens een woordvoerster van de Jaya Apparel Group puur contractueel. Daarnaast benadrukt Jaya Apparel Group’s CEO Jane Siskin dat de samenwerking altijd erg prettig is geweest en dat ze hoopt op een goede toekomst voor alle partijen.

Wat voor invloed de beslissing heeft op het label, zal duidelijk worden wanneer de ontwerpsters hun (pre) herfst collectie voor 2016 gaan uitbrengen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN