Opkomende Belangrijke Items op de Catwalks in SS18

De catwalkexperts van Trendstop brengen u de kersverse must-see confectiemode- en accessoirestijlen vanuit de internationale Fashion Week SS18 evenementen. Deze belangrijke seizoenstukken zullen een onmisbare impact hebben op de damesmodemarkt in voorjaar/zomer 2018 en de daaropvolgende seizoenen. Ons uitgebreide catwalkverslag en de bijbehorende beelden beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie invloedrijke silhouetten uit de SS18 collecties. De Raw Denim Crop Jacket combineert een streetwear silhouet met een minimalistische afwerking voor een uiterst hedendaagse interpretatie van een ontspannen klassieker. De Masculine Shirt Dress illustreert de voortzetting van de mannelijke/vrouwelijke trend met een twist op maatwerktechnieken, terwijl de Hip Bag de huidige heropleving van de jaren negentig aanboort met een moderne update van een iconische accessoire stijl.

The Raw Denim Crop Jacket

Opkomende Belangrijke Items op de Catwalks in SS18

Het klassieke denimjack krijgt voor voorjaar/zomer 2018 een hedendaagse twist. Jeugdige, korte silhouetten met rechte, ruime verhoudingen zijn uitgevoerd in raw denim afwerkingen en verzadigde, donkere tinten. Dubbeldenim styling versterkt een look die minimalisme combineert met een subtiele streetwear esthetiek.

The Masculine Shirt Dress

Opkomende Belangrijke Items op de Catwalks in SS18

Jurken voor overdag voegen voor voorjaar/zomer 2018 een vrouwelijk twist toe aan mannelijke kleding. Mannelijk gesneden overhemden worden omgetoverd tot jurken tot op de kuit met gesteven kragen en plooien, terwijl een zachtere look bereikt wordt door middel van asymmetrische zomen, subtiele a-lijn silhouetten en rustige, frisse lentekleuren.

The Hip Bag

Opkomende Belangrijke Items op de Catwalks in SS18

De utilitiaire heuptas maakt voor SS18m een comeback met een sportieve esthetiek die verwijst naar zijn wortels in de jaren negentig. Stijlen met ritsen in atletische, geblokte kleurpanelen zijn afgewerkt met contrasterende gaas- en accentafwerkingen voor een high performance uitstraling, terwijl afwerkingen in kleine schaal op linten om de taille een vrouwelijkere interpretatie van functionele accessoires bieden.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2017 Apparel on the Catwalks rapport, een samengesteld overzicht van de belangrijke damesmode stukken uit de internationale collecties. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Opkomende Belangrijke Items op de Catwalks in SS18

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Colovos, Tibi, Tom Ford, Margaret Howell, Preen by Thornton Bregazzi, Victoria Beckham, Marc Jacobs, Public School, Fenty x Puma, allen Voorjaar Zomer 2018

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN