& Other Stories zet samenwerking met Vans voort

De eerste samenwerking was een succes en daarom slaat & Other Stories opnieuw de handen ineen met sneakermerk Vans. De nieuwe samenwerkingscollectie bestaat uit drie iconische sneakers van Vans, waarbij het canvas van de sneakers is ontworpen door & Other Stories.

Volgens het zusje van H&M is het een ‘compacte collectie waarbij & Other Stories haar creatieve en vrouwelijke karakter heeft gegeven aan Vans iconische skate style sneakers’.

“Samenwerken met & Other Stories geeft ons de mogelijkheid onze tijdloze silhouetten een artistieke en verfijnde point of view te benaderen. Wij hebben Vans gecreëerd met een luxueuze uitstraling door hoogwaardige materialen, zoals leer en linnen, te gebruiken,” voegt Camille Thin Footwear Product Manager bij Vans toe in een persbericht.

& Other Stories zet samenwerking met Vans voort

De collectie bestaat uit een Slip-on en een Old Skool met ruw linnen en een leren Slip-on. De print op de leren sneaker is ontworpen door Pauline Abascal, de printontwerper bij het atelier van & Other Stories in Parijs. Voor de samenwerking collectie werd inspiratie gehaald uit schilderijen, en zo ontstond het idee om letterlijk canvas te gebruiken. “Onze drie verschillende versies variëren van blanco canvas en fel gekleurd leer, als een kunstwerk dat je overal bij kunt dragen,” aldus ontwerpster Pauline Abasca.

De Vans & Other Stories co-lab collectie is vanaf 24 mei verkrijgbaar in de winkels en via de webwinkel. Prijzen variëren van 85 tot 100 euro.

Beeld: & Other Stories

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN