Overzicht Herenmode Streetstyle 2019

Trendstop geeft lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar drie van de grootste herenmodetrends gespot op de straten van de internationale grote modesteden.

Het mondiale streetstyle team van Trendstop heeft de nieuwste looks van influencers in kosmopolitische steden in Europa en Azië goed bijgehouden. Onze gespecialiseerde fotografen en analisten reisden van Londen via Parijs, Milaan en Florence naar Tokyo en legden de must-have stukken en onmisbare styling trends vast die van invloed zullen zijn op herenmode, schoenen en accessoires in 2019 en daarna. Onze specialistische streetstyle trendrapporten identificeren en evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u op basis van een grondige analyse de beste beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited exclusief inzicht in drie van de belangrijkste trends uit de grootste modesteden ter wereld. In Digital Tribes en Refined Rodeo worden basis herenmodemotieven vernieuwd met een vleugje modernisme, terwijl basis accessoires gemoderniseerd worden door het gebruik van nieuwe materialen in Translucent Plastics.

Digital Tribes

Tribale prints worden vernieuwd door middel van grafische uitvoeringen die gebruik maken van het digitale tijdperk. Opvallende contouren versterken de uitgesproken schilderachtige applicaties daarbinnen, en introduceren een moderne maximalistische esthetiek aan vrijetijdskleding en streetwear. Geabstraheerde tribale motieven in lagen over contrasterende prints geven accessoires een statement uitstraling.

Overzicht Herenmode Streetstyle 2019
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Londen 2019, Florence 2019, Tokyo 2019.

Refined Rodeo

Het Amerikaanse Wilde Westen wordt voor 2019 op een hedendaagse manier geïnterpreteerd, met klassieke stijlen die geherdefinieerd worden met een toenemende smart-casual look. Onmisbare rodeo looks krijgen een minimalistische uitstraling dankzij eenvoudige styling en details, terwijl toegesneden silhouetten een frisse formaliteit bieden.

Overzicht Herenmode Streetstyle 2019
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Parijs 2019, Milaan 2019, Parijs 2019.

Translucent Plastics

Doorzichtig plastic, een belangrijk materiaal voor accessoires, biedt een kijkje in de wereld van de fashionista. De bescheiden shopper en eenvoudige clutch worden verheven met ingetogen grafische logo’s en spelingen op schaal met doorzichtige constructies die hun designerinhoud uitlichten.

Overzicht Herenmode Streetstyle 2019
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Londen 2019, Londen 2019, Florence 2019.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2019 Key Tops & Tees Directions rapport van Trendstop, een onmisbare gids voor de belangrijkste looks uit de SS19 collecties. Klik hier voor uw gratis rapport.

Overzicht Herenmode Streetstyle 2019

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN