• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Overzicht Interfiliere Parijs Herfst/Winter 2018-19

Overzicht Interfiliere Parijs Herfst/Winter 2018-19

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De stoffenexperts van Trendstop brengen u een insidergids met de essentiële prints en stoffen voor lingerie, badmode en sportkleding die van invloed zullen zijn op de stoffenmarkt in herfst/winter 2018-19. Ons team reisde af naar het Interfiliere evenement, dat gehouden werd in het Porte de Versailles Expo Centrum in Parijs. Daar draaide alles om innovatie, met nieuwe technologieën en duurzame concepten die onmisbaar zijn voor de moderne stoffenmarkt en inspiratie bieden voor uw sportcollecties. Ons uitgebreide stoffenverslag en beeldmateriaal beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen voor uw collectie.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar vier stoffentrends die bepalend zullen zijn voor het herfst/winter 2018-19 seizoen. De 1D Mesh verleent een nieuw profiel aan performance stoffen voor een meer gestroomlijnde look. Space Dye Stripings vervaagt de grenzen tussen breisels en weefsels met melange effect motieven. Floral Outlines biedt een moderne, monochromatische uitstraling aan kanten lingerie, terwijl prints geïnspireerd worden door de natuur met edelsteen effecten.

The 1D Mesh

Sportief mesh krijgt een eendimensionale uitstraling met vlakke oppervlakken die voor een meer gestroomlijnde esthetiek zorgen. Open constructies en contrasterende onderlagen zorgen voor een geperforeerde look, terwijl atletische felle kleuren en ombre shading de mode- en performence aspecten versterken.

Space Dye Stripings

Breisels, jersey en weefsels krijgen een extra dimensie dankzij veelkleurige space-dye effecten door de creatie van gebroken lineaire motieven voor een zachter alternatief voor de klassieke streep. Voor de performance categorie, behouden stoffen hun technische eigenschappen, maar nemen een zachtere, door breisels-geïnspireerde, look aan.

Floral Outlines

Kant van traditionele bloemenpatronen krijgt een hedendaagse update met opvallende zwarte contouren. Geaccentueerde randen vestigen de aandacht op fragiele geborduurde bloemen, en versterken hun delicaatheid, terwijl weloverwogen plaatsingen en monochromatische contrasten van zachte pasteltinten met zwart, impact toevoegen aan verfijnde kant en tule.

From The Earth

Herfst-winter 2018-19 wendt zich tot de geologie van de aarde voor inspiratie. Gesteente-achtige strepen en lagen agaat in regenboogtinten kolken over stoffen en garneringen. Marmer-effecten verlenen een frisse uitstraling aan de geblokte trend met een mengsel van effen en abstracte geologische prints.

Exclusieve aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall/Winter 2017-18 Material Directions Report van Trendstop, een onmisbare gids voor de stoffeninnovaties van het seizoen, direct van de catwalk. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Sunny Lace, Wilson Lace, Tintex Textiles, Nilit, Charming Fabrics, Tex Tile Enterprise, Kewalram Indonesia, Roja Embroidery, Deep Blue by Sportswear, Pisa Tekstil, Bertheas & Cie allen Herfst Winter 2018-19

Trendstop